En İyi EMS Cihazı Nedir, Fiyatı Nedir?

Dünya genelinde pek çok ülkede uzun yıllardır etkin bir şekilde kullanılan ems spor sistemleri günümüzde spordan güzellik merkezlerine sağlık alanından rehabilitasyona kadar pek çok alanda kullanılıyor.

Sağlıklı bir spor anlayışına sahip olmak ve çok zaman ve emek harcamadan spor yaparak daha fazla kalori yakmak adına son derece etkili olan ems cihazları merak ediliyor ve sıklıkla araştırılıyor.

Ems Cihazı Nedir?

Son yıllarda bilinçli spor ve sağlıklı zayıflayarak daha fit görünme adına daha fazla kullanılan sistem olan ems ne kadar etkili ve ems ne işe yarar soruları birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Spor yapmak için yeterince zamanı olmayanlar ve aslında çok da yorulmak istemeyenler için son derece ideal olan ems cihazları insan vücuduna yaydığı belirli oranlardaki elektrik akımı ile vücuttaki tüm kasları aynı anda aktif hale getiriyor.

Çok daha kısa sürede çok daha etkili spor yaparak daha fazla kalori yakmayı hedefleyen ems sistemlerinin bu alandaki başarıları tartışılmazdır. Kısa sürede enerji vermeye ve çok daha kısa bir sürede daha fazla kalori yakmaya yarayan ems spor cihazları yaklaşık 20 dakikada geleneksel yöntemlere göre 4 saat gibi bir sürede yapılan sporlara göre çok daha fazla kalori yakmaya yarıyor.

EMS Spor Sistemleri Nedir?

En İyi EMS CihazıSon model teknoloji ürünleri olarak üretilen ve her açıdan insan sağlığını koruyan ems spor ile zayıflayanlar çok fazla zaman ayırmadan, daha fazla yorulmadan daha etkili bir şekilde kalori yakıyorlar.

Aynı anda 10 kişiye kadar insanın spor yapmasına imkan veren ve ems spor sistemleri insan sağlığına hiçbir şekilde zarar vermeden tüm kas sistemlerinin etkili ve verimli bir şekilde çalışmasını ve kalori yakmasını sağlar.

Üstün teknolojinin tüm imkanları kullanılarak üretilen ems sistemi nedir sorularına verilecek en güzel cevap, insan vücuduna yayılan düşük frekanslı elektrik akımı sayesinde günlük yaşamın stresi, sıkıntısı ve olumsuz enerjileri tamamen sıyrılır. Hareketsizlikten insanları kurtaran ve kısa sürede fit bir görünüm sağlayan ems, bugün tüm dünyada güvenle kullanılıyor.

Ems Cihazı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Günümüzde profesyonel olan birçok iş yerinde, spor salonunda, güzellik salonlarında, tıp alanlarında ve rehabilitasyon merkezlerinde sıklıkla kullanılan ems açılımı için en doğru ems cihazının tercih edilmesinde büyük fayda vardır. Piyasada bulunabilecek pek çok marka ismi altında üretilen ems cihazları olsa da söz konusu cihazları seçerken birtakım konularda dikkatli ve tedbirli olmakta her zaman fayda vardır.

Bu özel cihazları kullanarak spor yapanlar ve ems sistemi ile zayıflama yöntemini tercih edenlerin güvenliğinin sağlanması, rehberlik yapılması ve özel kıyafetlerin mutlaka kullanılması gerekir. Sistemin çalışma mantığında insan vücuduna belirli oranda elektrik akımının gönderilmesi kimilerini tedirgin etse de son derece güvenli ve zararsız ems cihazları bulmak mümkündür.

  • Gerek spor salonlarına ve gerekse güzellik salonlarına ya da tıbbi alanda hizmet veren kuruluşlara almak için ems cihazı seçerken şu konulara dikkat etmek gereklidir;
  • Sürekli ve düzenli kullanılmasının faydalı olacağı en iyi ems cihazı için satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerin önemli olduğu unutulmamalıdır.
  • Aynı anda 10 kişiye kadar hizmet veren ems cihazları tercih edilerek zamandan tasarruf sağlanmalıdır.
  • Kullanıcıların ve spor yapanların güvenliği için özel kıyafetleri destekleyen ve tedarik eden cihazlar tercih edilmelidir.
  • Cihazın profesyonel markalar tarafından üretilmesine ve her türlü garanti şartlarına uygun olmasına dikkat edilmelidir.

Cihazları satın alanların satış öncesi her konuda bilgilendirilmesi, eğitimlerin verilmesi ve satış sonrası bakım, onarım ve kullanım kolaylığı konusunda servislerin yapılması önemlidir

Söz konusu ems sistemi ile zayıflama herkesin isteyeceği ve tekrar tekrar gelmekten keyif alacağı bir spor türüdür. Ems sistemleri çok daha sağlıklı bir vücudun oluşmasını sağlayan ve haftada 2 kez yaklaşık 20 veya 25 dakikalık antrenmanlarla çok daha etkili şekilde kas yapılmasını ve kilo verilmesine imkan veren bir sistemdir.

Ems Cihazlarının Faydaları Nelerdir?

Günümüzün yoğun iş ve sosyal hayatı içinde pek çoğumuz spor yapmak için yeterli zaman ve fırsat bulamıyor ya da istediğimiz kadar kalori yakmak için saatlerce ter dökmek ve yorulmaz zorunda kalıyoruz. Ancak bu kadar yorgunluğa gelemeyen ya da bu kadar zaman bulamayanlar için ems antrenmanı oldukça büyük avantajlar sağlamaktadır.

Aynı zamanda güvenlik konusunda da hiçbir şüpheye yer bırakmayacak kadar önlemleri alınarak üretilen ve tıbben de insan sağlığına zararsız olduğu ispatlanan kablosuz ems cihazları bugün deneyimli ve profesyonel hastanelerde bile kullanılıyor.

Günümüzde EMS spor ünitesi Avrupa ve Amerika başta olmak üzere birçok ülkede yaygın olarak kullanılırken, son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir ve Türkiye'de sıklıkla kullanılmaktadır.

Sağlıklı antrenman yapmak için kullanılan sıklıkla kullanılır hale gelen ems cihazı ile spor yapanların ilk birkaç seansta kas ağrıları yaşamaları belki de bu sistemin tek dezavantajıdır. Ancak geleneksel sporlara da yeni başlayanlar için söz konusu kas ağrılarının olması son derece doğal bir durumdur.

Geleneksel sporlar gibi, EMS sistemleri ile yapılan sporlarda da ilk başlangıçta seğirme ve esneme nedeniyle kas ağrısı yaşayabilir ve bu tamamen normaldir.

Çünkü EMS sistemlerindeki elektrik akımları kas sistemleri üzerinde oldukça etkilidir ve üstün şekilde performans sağlayarak kısa sürede vücudun sıklaşmasını, fit bir görünüm oluşmasını ve kalori yakılmasını sağlar. Başlangıç sporlarından sonra hissedilen bu ağrıların kişiden kişiye miktarları da değişmektedir ancak kısa sürede tamamen geçecek olan ağrılar bir daha yaşanmayacaktır.

Günümüzde oldukça popüler hale gelen ems cihazı ile spor yapanların mutlaka profesyonel destekler ve bir rehber eşliğinde spor seanslarına katılması gerekiyor.

ems cihazıAynı zamanda bu spor sistem dahilinde üretilen özel kıyafetler giyilerek yapılıyor ve spor seansları boyunca mutlaka bir deneyimli yetkilinin kontrolü gerekiyor. Bu sayede yağ yakmaya, kas yapmaya ve oldukça ideal şekilde kalori tüketmeye fayda sağlayan ems cihazlarının bilinen birçok faydası bulunmaktadır.

  • Dünyada çok merak edilen ve ems ile kaç kilo verilir ne kadar yağ yakılır, zararlı mıdır, faydaları nelerdir gibi birçok sorunun cevabı olarak şunları söylemek mümkündür;
  • Düzenli ve sürekli kullanıldığında düzgün bir fizik ve fit bir duruş meydana getirir, vücut estetiğini artırır
  • Ems cihazları hem kadınlar hem de erkekler için kullanılabilir ancak 18 yaşından itibaren kullanılması tercih edilir.
  • İş yaşamından ve günlük yaşamdan kaynaklanan bel, boyun ve sırt ağrılarının giderilmesinde etkilidir.
  • Sarkmış vücut derilerinin toparlanmasını ve dik bir duruş oluşmasını sağlar
  • Hiç kimse için herhangi bir zararı olmaz ancak çok ciddi kalp ve tansiyon sorunu olanların öncelikle doktorlarına başvurmaları daha doğrudur.
  • Profesyonel sporcular tarafından da sıklıkla kullanılan ems, kısa sürede daha fazla kalori yakmayı sağlar.

Günümüz modern yaşamın vazgeçilmez bir alışkanlığı haline gelen ve daha sağlıklı bir toplum için üretilen ems cihazı kullananlar tarafından yeniden tercih edilen güvenli ve son derece faydalı cihazlardır.

Probody Ems Cihazı

Mükemmel şekilde yaratılan ve kusursuz çalışan insan bedeni ile tam bir uyum halinde olan ems sistemi spor yapmak isteyen ancak bunun için yeterli zamanı olmayanlar için de son derece ideal.

Etkili spor sistemleri söz konusu olduğunda ProBody ems sistemi dikkat çekmekte ve belirtildiği gibi insan vücuduna tam uyumlu olarak kas sistemlerini harekete geçirmektedir. İnsanların ayakta durmaları ve hareket edebilmelerini sağlayan 10 temek kas yapısının ideal olarak çalıştırılmasını sağlayan ems, kısa sürede daha dik ve diri bir vücuda sahip olmanızı sağlıyor.

Probody Systems tarafından özel olarak tasarlanan ve geliştirilen özel kıyafetler içinde ems sistemi ile zayıflama antrenmanları aynı anda 10 kişiye kadar rahatlıkla yapılabiliyor ve bu aynı zamanda sosyalleşme ve yeni arkadaşlıklara da kapı aralıyor.

Söz konusu taşınabilir ems sistemleri, normal antrenman sırasında çalışması çok zor olan vücudun merkezindeki kaslarını ve özellikle omurganın dik tutulmasından sorumlu olan iç korse kaslarını da rahatlıkla harekete geçiriyor.

Sporseverlerin günlük yaşamlarında yaptıkları herhangi bir spor egzersizinden önce beynin uygun kas grubuna odaklanmasını ve buna göre hareket etmesini sağlayan EMS ve Probody sistemleri, yapılan sporların çok daha etkili olmasını sağlar. Mevcut ems ünitesi ile yapılan Probody sistemi, vücudun özelliklerine göre kas hareketi ve canlılık sağlar.

Öncelikle fizyoterapide kullanılan, kas hareketlerinin hastalık ve sinir rahatsızlıklarına bağlı olarak hızlı veya yavaş olmasını sağlayan bu özel sisteme sahip olan EMS'de kişi ne kadar kilo vereceğine de kendisi karar verebilir.

Bu açıdan ems sistemi ile zayıflayanlar ne kadar kalori yakmak isterlerse o kadar kalori yakarak diledikleri kadar kilo veriyor ve diledikleri vücut ölçülerine sahip olabiliyorlar. Bu ayrıcalıkların yanında sporseverler yaklaşık 20 dakika gibi kısa bir sürede 100 kaloriye kadar enerji harcayabiliyorlar.

Probody Ems Cihazının Faydaları

Bugün Amerika, Japonya, Almanya gibi büyük ve gelişmiş ülkeler başta olmak üzere pek çok dünya ülkesinde etkili olarak kullanılan ve son yıllarda Türkiye’de de yoğun ilgi gören ems spor ve Probody Ems Cihazları saymakla bitmeyen faydaları ile de merak konusu.

Fizyoterapide son yıllarda daha fazla kullanılmaya başlanan, bunun dışında güzellik ve spor salonlarının da vazgeçilmezi haline gelen ems tekniklerinin faydalarını şöyle sıralamak mümkündür;

  • Sistemdeki parametre kontrol ve deneyimli rehberler sayesinde spor yapanların vücuduna göre kas yakma ve antrenman ayarı yapılabilmektedir.
  • Özel kablosuz sistemi ile kullanıcının spor sırasında istediği hareketi ve egzersizi yapmasına olanak sağlar.
  • Özel giysiler ve üstün hijyen kuralları ile büyük bir özen içinde kullanılması gereken sistemin güvenlik konusunda herhangi bir sorunu bulunmaz.
  • Çok kısa sürede etki ederek daha fazla kalori yakar ve daha fit ve zinde bir vücut oluşumunu hızlandırır.
  • Duruş ve estetik bozukluğu olanlar tarafından formda kalmak için sıklıkla kullanılır.
  • Her türlü ağrılar özellikle de sırt, boyun ve bel ve diğer eklem ağrılarından yakınanlar tarafından olumlu sonuçlar alınır
  • Doğum sonrası kadın vücudunda oluşan sarkıklar ve gevşemeler giderilir
  • Herksin korkulu rüyası olan selülitlerin yok edilmesinde de oldukça başarılıdır

Daha güçlü, daha dinç, daha diri ve daha gösterişli kaslar isteyenler tarafından ve özellikle profesyonel sporcular tarafından sıklıkla kullanılan ve ems spor yapanlar tarafından önerilen sistemi siz de mutlaka denemelisiniz.

Ems Sistemlerinin Fiyatları

Deneyim yapan ve bilen herkes tarafından sıklıkla tercih edilen ve sürekli bir yaşam biçimi haline gelen profesyonel ems cihazı fiyatları da merak konusudur. Profesyonel anlamda kullanıldığında son derece etkili sonuçlar alınmasını sağlayan ve özel kıyafetleri ile birlikte sunulan EMS spor sistemlerini çok özel fiyatlarla bulmak da mümkün.

Spor yapmayı ve sportif görünmeyi hedef haline getirenler, fazla kilolarından şikayet edenler, obezite tehlikesi ile karşı karşıya kalanlar ve kendisini hantal ve yorgun hissedenler için ideal bir sistem olan ems, günümüzde yoğun şekilde kullanılıyor.

EMS Spor SistemiSpor yapmayı severler ve EMS sistemi sayesinde kısa sürede kilo verenlerin tekrar tekrar bu özel sisteme dahil olmak istemesi ems spor sistemi ile spor yapmanın faydalı ve güvenli olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Standart EMS antrenman yöntemleri ve egzersizleri ile çok daha sağlıklı bir vücut sağlayan ve haftada 2 kez yaklaşık olarak 20 veya 25 dakika boyunca antrenmanlarla kullanıcılarına muhteşem sonuçlar sunan profesyonel bir EMS cihazı satın almak için hemen sitemizi ziyaret edebilir ve tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Profesyonel olarak kullanılan EMS cihazları, ileri teknolojinin bir ürünü olarak artık yalın ve sağlıklı olmanın araç ve gereçleri arasında sıklıkla tercih edilmektedir. Kontrollü bir şekilde düşük frekanslı elektriği besleyen ve insan vücuduna yayan EMS sistemi ile zayıflayan kişiler bu sistemden herhangi bir zarar veya risk almamaktadır.

Yeterince zararsız ve sayısız faydası bulunan EMS spor sistemleri Amerika'dan Avrupa'ya, oradan Türkiye'ye ve Uzakdoğu'ya kadar birçok ülkede milyonlarca kişi tarafından kullanılmakta ve kilo vermenin en ideal yollarından biridir.

Her türlü ems spor sistemleri, ems spor cihazları, cihaz kurulumu, kullanım fonksiyonları ve diğer tüm detaylar hakkında firmamızdan bilgi alabilirsiniz. Ayrıca firmamız satış öncesi ve sonrası yüksek kalitede hizmet vererek ve en uygun EMC birim fiyatları ile hizmetlerine devam ederek gerekli tüm kolaylıkları sağlamaktadır.

Kablosuz EMS Sistemi Nedir?

Ems cihazlarının etkili ve verimli bir şekilde kullanılması ve fayda sağlanması için, cihazların özel olarak tasarlanan ve dizayn edilen alanlarda kurulması gerekmektedir. Bu özel alanlarda kurulumu yapılan kablosuz ems cihazları, aynı anda 10 kişinin bir arada spor yapmasına ve fayda görmesine olanak tanır.

emsEMS, kapsama alanı içindeki kişilere kablosuz olarak bağlanan belirli oranlarda elektrik akımı ileten yüksek performanslı, teknik bir spor sistemidir.

Egzersizler sırasında spor yapan kişinin gereğinden fazla yorulmasına gerek kalmadan kalori yakmasına imkan tanıyan özel akım elektrik sistemi ile kas ve iskelet yapısının güçlenmesine ve daha aktif olmasına fırsat vermektedir.

EMS kablosuz sistem teknolojisi ile vücudun tüm kasları aynı anda çalışmaya ve elektrik akımından faydalı bir şekilde etkilenmeye başlar. Elektrik akımından etkilenen vücut kaslarının bir saniyede 100 defaya kadar kasılması ve sonucunda muhteşem performans sağlanması olasıdır.

Bu şekilde yapılan spor süreçleri ve seansları yaklaşık olarak 20 ila 25 dakika sürer ve bu kısa sürede inanılmaz sonuçlar gösterir. Yeterince spor yapmaya zamanı ve fırsatı olmayanların haftada iki kez 20 dakikasını ayırması ideal vücut ölçülerine kavuşması için yeterlidir.

Söz konusu kablosuz olarak kullanılan ve insan vücuduna hiçbir maddenin dokunmadığı, kablosuz ems sistemlerinde insanlar artık daha fit, daha estetik ve daha sağlıklı vücutlara kavuşuyor.

Son derece güvenli olan kablosuz ems sistemleri, spor esnasında özel kıyafetlerin giyilmesini aynı zamanda da mutlaka profesyonel bir rehberin eşliğinde ve kontrolünde yapılmasını gerekli kılıyor.

Kablosuz bir sistem olan EMS, güzel ve fit olmanın yolları arasında en çok tercih edilen ve en çok kullanılan teknik ve güvenli sistemdir. Bünyesindeki kablosuz olarak elektrik akımını ileten özel yapısı sayesinde son derece güvenli olarak kullanma imkânı tanıyan ems sistemlerinin dünyanın gelişen modern yaşamında yeri büyüktür.

Aynı anda birçok kişi tarafından kablosuz olarak kullanılabilen sistem, sosyalleşme ve yeni bir ortam bulma konusunda da oldukça kullanışlıdır.