EMS Fitness

Sağlıklı yaşam ve etkili sporu yapmak isteyenlerin son yıllardaki en popüler alışkanlığı olan ems fitness, çok özel avantajları ve faydaları ile bugün daha fazla tercih ediliyor. Yani, EMS kullanım alanlarından bir tanesi de fitness'dır. Günümüzde spor yapmak için yeterince zaman ayıramayan kişilerin sağlıklı bir şekilde spor yapmalarını ve nefes alan bir vücuda sahip olmalarını sağlayan EMS sistemi, etkin bir şekilde kullanıldığında büyük faydalar sağlıyor. Hatta günümüzde sadece spor amaçlı olmayan ems kullanımı, spor salonlarının yanı sıra hastanelerde, fizik tedavi merkezlerinde ve güzellik salonlarında da sıklıkla tercih ediliyor.

EMS FitnessEMS'nin birçok avantajının yanı sıra zararlı olup olmadığını da göz önünde bulundurur. EMS tatbikatları tamamen güvenli bir ortamda ve uzmanların gözetiminde gerçekleştirilir. Bu konuda son derece güvenli olan EMS cihazlarının 20 yıldır tüm dünyada kullanılıyor olması, güvenilirliğini zaten kanıtlamıştır. EMS sistemi üzerinden spor yapan bir kişi normal şartlarda yaralanmaz. 

Ancak egzersiz kurallarına uymayan, doktor tavsiyesi dışında hareket eden ve kronik rahatsızlıkları olan kişilerin bu sistemi kullanması önerilmez. Kurallar dahilinde ve ideal zamanlarda uygulanan EMS sistemi insanlara zarar vermez. EMS antrenman program çeşitlerinin ve egzersizlerinin saygın spor kurumları tarafından kullanılmasının güvenilirliği bir kez daha inkar edilemez. 

EMS Nedir?

EMS sistemi, sağlıklı bir yaşam tarzı için yaygın olarak kullanılan ve kasların elektrikle uyarılmasını içeren özel bir sistemdir. Söz konusu bu özel sistem olan ems cihazı ile fit olma artık çok daha kolay ve çok daha basit bir süreç olmaktadır. Geliştirilmiş özel teknik olarak spor yapmak isteyenlerin vücutlarına düşük voltajlı elektrik dalgaları yayan ve bu sayede de kısa sürede yağ yakmaya ve zayıflamaya yarayan sistem ems olarak tanımlanıyor.

Asıl olarak elektriksel stimülasyon şeklinde tamamlanan ve kısaca ems spor sistemi olarak bilinen sistem, güzel ve fit görünmek, sağlıklı bir şekilde zayıflamak ve gerektiği kadar kalori yakmak konusunda oldukça yetenekli. Günümüzde birçok kurum tarafından aktif ve etkili olarak sıklıkla kullanılan EMS eğitimi, daha hızlı yağ yakmak, kaslarını güçlendirmek, fit bir görünüm sağlamak ve kısa sürede kilo vermek isteyenler için son derece idealdir. 

En temel farklılığı olarak zamandan tasarruf edildiğini söylemek mümkündür. Çok kısa sürede normal spor anlayışlarına ve egzersizlerine göre çok daha fazla kalori yakmayı sağlayan ve böylece de çok daha kısa sürede zayıflatarak sağlıklı bir hayat sağlayan ems son yılların popüler bir uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

 

Alanında onlarca yıldır yapılan çalışmalarla daha modern ve etkili hale getirilen bu cihazlar ile yapılacak olan EMS fitness, kurumların görevlendirdiği bir uzman gözetiminde kullanılabilirken, aynı zamanda güvenliği ve konforu da birlikte yaşatıyor ve hızlı fit olmanın yolları olarak biliniyor.

Günümüzün en son teknolojisinin bir ürünü olan ve herkes tarafından fit olmak için ideal şekilde kullanılabilen EMS sistemleri, vücuda gönderilen hafif düzey uyarıcılar sayesinde kasların ve iskeletlerin hareketini kontrol ederek insan vücudunun işleyişini ve ayrıca kasların verimli çalışmasını sağlar. ems spor sistemi

Söz konusu sistem ile kilo vermek, yıllardır alışılagelmiş olan klasik sporlarda çok uzun süren egzersizlerle elde edilemeyecek kadar fayda kısa sürede sağlanır. Bu özel sistem için özel olarak tasarlanan giysiler giyildikten sonra gerçekleştirilen bu özel spor, tipik olarak 4 saatte yakılan kalorilerin 20 dakikada tüketilmesini sağlar. Ancak bu cihazlar tamamen bir uzman gözetiminde ve özenle kullanılmalıdır.

Kilo vermek ve çok fazla zaman ve emek harcamadan olumlu sonuçlara ulaşmak için en son teknoloji olan EMS, kalori yakmak isteyenler için büyük fayda sağlıyor. Bugün, profesyonel EMS ekipmanı, kalori yakmanıza, vücut yağını eritmenize ve en uygun fiyatlarla hemen formda görünmenize olanak tanır. EMS adı verilen kasların elektriksel uyarımı ile çalışırsanız kısa sürede çok fazla kalori yakacağınızdan emin olabilirsiniz. EMS sistemi, yaklaşık 25 dakikada ortalama bin kalori yakmanıza yardımcı olur. Yakılan bu kalori miktarı, kişinin ne kadar sağlıklı olduğuna ve fiziksel durumuna bağlı olarak değişir. Uyum yolları lehine bir düzeltici önlem arıyorsanız, en bariz ve en hızlı yolun ems olduğunu bilmelisiniz.

Ems Antrenmanı Nedir?

Günümüzde hemen hemen tüm güzellik salonlarında, spor salonlarında, fizyoterapi merkezlerinde, tıp bilimlerinde ve hatta rehabilitasyon merkezlerinde de sıklıkla tercih edilen ems antrenmanlarının ne olduğu ve nasıl yapıldığı da merak konusudur. Sağladığı pek çok avantajı ile güzel ve fit olmanın yolları arasında en kolayı olarak bilinen ems, antrenman özelliği ile de dikkat çeker.

  • Son yıllarda yaygın olarak kullanılan ve en son teknolojik imkanlarla üretilen EMS cihazları ile yapılacak olan antrenmanların avantajlarını şu şekilde sıralamak mümkündür;
  • İnce ve fit bir görünüm verir ve kullanıcıları kısa sürede selüloit gibi sorunlardan kurtarır.
  • Çok daha az zaman ve egzersizle daha verimli spor imkanı sağlar.
  • Spor sırasında, kullanıcısına tam hareket imkanı sağlayan özel kablosuz bir sistemdir.
  • Aynı anda 8 ya da 10 farklı kullanıcı tarafından kullanılabilen ve aynı zamanda fayda veren EMS sistemi, benzersiz bir deneyim sağlar.

EMS üniteleri ile nasıl ince ve uyumlu olunur sorusunun ilk yanıtı olarak fit olmanın yolları arasında en ideal olanıdır şekilde cevap verilebilir.

hızlı fit olmanın yollarıEMS'in yukarıda bahsedilen şekilde etkili ve verimli olarak kullanılması ve son yıllarda daha fazla yaygınlaşması onun güvenli ve faydalı olduğunun da bir kanıtıdır. Zira günümüzden 20 yıl önce başta Avrupa ve Amerika olmak üzere dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde de etkili ve yaygın şekilde kullanılmaya başlanmıştır.

Ems antrenmanı söz konusu olduğunda kolaylıkla zayıf ve fit olmanın yolları ve en kısa yolu olarak tanımlanabilir. Yeni nesil cihazlar olan ve kısa sürede forma girmenin yolları olarak tanımlanan bu özel sistem ile spor yapmak artık çok daha kolay ve kullanışlı ve keyifli olmaktadır. Çünkü spor yapmak için yeterli zamanı olmayan veya sporda çok zaman geçirenlerin kısa sürede istedikleri miktarda kalori yakacakları anlamına gelir.

 Normal şartlarda spor yapan kişilerin spor salonunda günde en az birkaç saat geçirdikleri ve bu sürenin günümüz sosyal hayatı içinde oldukça fazla olduğu bilinmektedir. Ama ems ile 20 dakikada fit görünmek ve bu alanda büyük başarı elde etmek oldukça mümkündür.

Kasların elektriksel uyarımı olarak adlandırılan bu muhteşem sistemin ilk büyük amacı aslında vücuttaki istenmeyen yağları kısa sürede yakarak ideal orana getirmesidir. Yağ yakımı vücuttaki tüm olumlu durumların temelidir ve tüm olumsuz deneyimlerin nedeni aşırı yağdır. Daha fit olmak için vücudunuzdaki fazla yağlardan olabildiğince çabuk kurtulmanız gerekir. Yağlardan kolay ve hızlı bir şekilde kurtulmak için EMS önerilir ve yağ yakılması için aylarca spor yapmaya da gerek kalmaz.

Bilindiği gibi günümüzün en büyük sağlık sorunlarından biri de aşırı kilolar yani obezitedir. Bunun için yapmanız gereken ilk şey bel çevresindeki fazla yağ ve tabakalardan kurtulmaktır. Yağ yakıcı olarak kilo vermede en önemli faktörlerden biri olan EMS ile her yaştan kadın ve erkek için yağları eriterek kilo vermek mümkün. EMS'in sadece sporda değil, sağlıkta da birçok faydası olduğunu unutmamak gerekir. Örneğin, fizik tedavide ems kullanılabilir.

Ems Antrenmanı Nasıl Yapılır?

ems cihazı ile fit olma

EMS ile haftada en az bir ya da iki defa, maksimum 25 dakikalık kısa egzersizler yaparsanız daha sağlıklı ve sağlıklı görünebilirsiniz. Genç görünmek, zinde, diri ve güçlü bir vücuda sahip olmak herkesin hayalidir ve ems, kısa sürede fit olmanın yolları olarak kabul edilir. Aslında bu sporla kalçalarınız ve beliniz sizi her zaman mutlu edecek ve tüm bu olumsuz etkiler bir anda ortadan kalkacaktır.

Yeni nesil spor sistemi olarak bilinen ve fit olmak için yapılması gerekenler arasında en sık tercih edilen, ems spor sistemi, aslında yetişkin her erkek ve her kadınlar için oldukça önemli, ideal ve etkilidir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken tek konu kronik kalp hastalığı olan kişilere önerilmemektedir. Ağırlıklı olarak yetişkinler tarafından kullanılan ve 18 yaşından küçük olanlar için çok fazla tercih ve tavsiye edilmeyen ems, kronik rahatsızlığı olmadığı için herkes tarafından güvenle kullanır.

Bazı kişiler, özellikle günlük hayatta egzersiz yapamayanlar için en etkili ve verimli cihaz olan EMS cihazı kullanmak için doktor tavsiyesine ihtiyaç duyabilir. Kronik hastalığı olan hastaların doktora başvurmaları önerilir. Günümüzde fit ve sağlıklı olmak için ems training studio ile çalışanlar çok daha etkili ve olumlu sonuçlar alıyor.

EMS eğitimi, kendini iyi, güzel ve zinde hissetmek isteyen her yaştan kadın ve erkek tarafından daha fit olmak için oldukça uygun bir spor stilidir. EMS, güzel ve formda olmanın en iyi yolu olarak kabul edilir ve bugün dünya çapında milyonlarca insan tarafından daha estetik, modern, narin ve daha iyi görünmek için sürekli ve düzenli olarak kullanılmaktadır. Türkiye'de son yıllarda popüler hale gelen bu özel sistem kilo vermek için ideal bir sistemdir. Bugün tıp dünyasının vazgeçilmez araçlarından biri olan EMS, tamamen güvenli ve sağlıklı sonuçlar ve fırsatlar sunuyor. Yoğun günlük yaşamlarında spora vakit bulamayanlar ve spora vakit bulamayanlar için son derece kullanışlı cihazlar zaman kaybını önlüyor.

Geleneksel spor yöntemlerinin zorlayıcı ve zaman alıcı olması ve bu zorlamalara rağmen yeterince kalori yakmak için etkili olmaması ems system fitness alışkanlığını ön plana çıkarmıştır. Kullananlar ve kullandıkça daha fazla fit olanlar tarafından adeta bir tutku haline gelen ems antrenmanları, uzmanların gözetiminde belirli bir süre olarak kullanılabilen bir sistemdir. Sağlıklı bir vücuda sahip olmak için belirli zamanlarda spor salonuna giderek sağlıklı kalabilirsiniz. Seans başına yaklaşık 25 dakika süren ve spor yapmak için daha fazla zaman gerektirmeyen EMS sistemi, birçokları için bir yaşam felsefesi haline geldi. Güçlü kaslar ve iyi eğitimli bir görünüm için düzenli olarak kullanılır.

fit olmanın yollarıİnsan vücuduna ve sağlığına herhangi bir zararı da bulunmayan ems spor ile zayıflayanlar mutlaka bir tanıdığına tavsiye ediyor ve bu özel sistemi herkesin kullanmasını istiyorlar. Bir standart spor sisteminden daha yüksek teknik işlevlere sahip bir EMS ünitesi, kablosuz olarak kullanılan ve vücuda belirli miktarda elektrik gönderen bir sistemdir. Son teknoloji sayesinde EMS cihazının yaydığı elektrik akımları zararlı değildir çünkü düşük voltajlı stimülasyonlu EMS eğitimi, günümüzde fitness için yaygın olarak kullanılmaktadır. Sağladığı elektrik zararlı olmasa da yağ yakmada ve kilo vermede büyük faydaları vardır.

Zaman herkes için çok önemlidir ve kimse zaman kaybetmek istemez bu nedenle de ems, egzersiz yapmak ve formda kalmak isteyenlere kısa sürede muhteşem sonuçlar aldırır. EMS sayesinde yaklaşık 20-25 dakikalık antrenmanlar yaparak, klasik bir antrenmanın 4 saatlik etkisi elde edilebilir.

Ems Fitness Fiyatları

Tamamen güvenli ve kontrollü olan ve sporlarda etkili olan ve fit olmak için kullanılan ems sistemlerinin fiyatları da herkes tarafından merak edilen bir diğer konudur. Aslında, EMS harika görünen mükemmel bir cihaz olarak bilinirken ems spor egzersizlerinin klasik spor salonlarına verilen ücretlerden daha fazla olmadığını da söylemek mümkündür. Sağladığı fayda ve aldığı kısa zamana göre ödenen ücretler kıyaslandığında çok daha makul bir spor türü olduğu ortaya çıkıyor. EMS ile sporun benzersiz avantajları, zararsızlığı ve yan etkilerinin olmaması ile daha da geliştirilmiştir. Bu muhteşem sistem insan vücudunu iyi tanır ve onun neler yapabileceğini belirler. Vücudu düzgün çalıştıran gıdaların faydaları günümüzde herkes tarafından kabul görmektedir.

Çok geniş bir uygulama ve fayda yelpazesine sahip olan en iyi EMS ekipmanı ile eşleşmesi için elde edilebilecek faydalar şu şekilde açıklanabilir;

  • İnsan vücudunun düzgün konumlandırılmasını ve kas ve iskelet sisteminin ayakta durma estetiğini sağlar.
  • İş hayatından sıkça rastlanılan sırt, boyun ve bel ağrılarını tamamen giderir.
  • Kadınların korkulu rüyası olan doğum sonrası bozuk vücutların yeniden eski haline gelmesini sağlar.
  • Vücuda dirilik, düzlük ve şıklık katar.
  • Kas yapısını güçlendirir, daha sağlıklı ve güçlü olmasını sağlar.

Sağlıklı, ince ve fit bir görünüme sahip olmak isteyenler için son derece ideal olan ems spor egzersiz fiyatları ile de son derece ideal bir sistemdir.

Bu kadar avantaja sahip yeni nesil bir zayıflama cihazı olan EMS sistemi ile kilo verenlerin zarar görüp görmeyeceği de merak edilir. Aslında söz konusu olan ürün ve spor sistemi teknolojik bir ürün olarak dünya üzerinde yıllardır kullanılan bir sistem olup son derece zararsız bir yöntemdir. Güvenliği ve zararsızlığı kanıtlanmış bulunan spor yönteminin uzmanların gözetiminde yapılması ve kontrollü olunması güvenliğini üst seviyelere çıkarmaktadır.

Günümüzde sayısız profesyonel sporcu tarafından kullanıldığı bilinen EMS spor sistemi çerçevesinde bugüne kadar herhangi bir sakatlık ya da pişmanlık yaşayan bir sporcu gündeme gelmemiştir. Son derece etkili ve verimli olanlar fit olma yolları arasında kabul edilen ve sıklıkla kullanılan sistem için klasik spor yöntemlerine göre daha az para ödenir. Daha iyi ve verimli bir vücut duruşu, sağlıklı bir vücut, güçlü kaslar ve zinde bir görünüm için uzmanlar tarafından sıklıkla tercih edilen EMS, sağlıklı kalmanın en etkili yolu olduğunu kanıtlamıştır.

Tüm spor dallarının ilk başlangıç evrelerinde kas ağrılarına ve zaman zaman yorgunluğa neden olduğu bilinmektedir. Buna göre kasların daha yoğun çalışmasını ve hızlı yağ yakılmasını sağlayan ems sporları da ilk başlangıç döneminde bir miktar kas ağrılarına neden olabilir. Tabi bu durum tamamen spor yapan kullanıcının bünyesine ve vücut özelliklerine göre de değişmektedir. Yoğun yağ yakılması ve estetik duruşun en kısa ve kolay yolu olan ems aynı zamanda etkili bir sporun da en uygun fiyatlısı olarak bilinmektedir. EMS sisteminin zararsız olduğu bilinse de bazı özel durumlarda sisteme bağlanmadan önce bir doktora danışılmasında da fayda muhakkak vardır. Bu özel sistem programında geleneksel sporlarda 20 dakikada 4 saatte yaktığınız kalori miktarını yakmanız çok basit ve mümkün ancak özel sistemin etkili ve verimli şekilde kullanılması için sağlık sorunlarının ciddi boyutlarda olmamasına dikkat edilir.

Günümüzde etkili spor yapmak, kısa sürede zayıflamak ve ideal kiloya ulaşmak için çok fazla para harcamaya, saatlerce spor yapmaya, aylarca spor salonlarında zaman harcamaya artık son vereceksiniz. Etkili ve verimli şekilde kullanılan ems antrenmanları ile çok fazla para harcamadan, kısa sürede fit olmanın yolunu ve imkanını bulacaksınız.