Elektronik Kas Geliştirme Aletleri İşe Yarar Mı?

Günümüzde kullanımı ve merakı çok daha fazla artsa da uzunca yıllardır tüm dünyada kullanılan elektronik kas geliştirme aletleri işe yarar mı şeklindeki sorular her geçen gün daha da artıyor. Gündelik yaşamında spora yeteri kadar zaman ayıramayan, spor yaparken çok zaman harcamak zorunda kalan ve çok yorgunluk hissedenler için son derece ideal olan elektronik kas geliştirme aletleri ve ems spor sistemleri son yıllarda çok daha popüler.

Bugün pek çok alanda yaygın bir şekilde kullanılan ve kullanım alanları ve sayısı her geçen gün artan elektronik kas geliştirme aleti ve EMS cihaz sistemi, hareketsizliği ve buna bağlı hantallığı ve aşırı kiloları yok ediyor. Olumlu etkisi, zararsız oluşu ve büyük faydaları tüm dünya üzerinde ispatlanmış ve bu sayede daha fazla kullanılır hale gelmiş olan EMS sporları, hareketsiz insanları bile optimum güç seviyelerine ulaşmada başarılı olmuştur. EMS, kasların elektrikle uyarılması anlamına gelen sağlıklı bir yaşam tarzı için sıklıkla kullanılan bir sistem olarak günlük hayatta kişilerin vücut kaslarını uyarmak için kullanılmakta ve kullanan binlerce kişi memnuniyetini dile getirmektedir.

Ems Ne İşe Yarar?

elektronik kas geliştirme aletleri işe yarar mıEMS spor eğitimleri, profesyonel ortamlarda ve uzmanların gözetiminde yapılarak pek çok fayda sağlanmaktadır. İnsanların kendilerini daha iyi, daha rahatlamış ve daha zayıf hissetmeleri, daha fit olmaları ve diledikleri kadar kalori yakmalarını sağlayan ems hem spor salonlarının hem de güzellik salonlarının vazgeçilmezi haline geldi.

Daha az spor yaparak ve zaman harcayarak kendisini daha estetik, daha şık, daha zayıf ve zinde göstermek isteyen herkes için son derece etkili olan elektronik kas geliştirme sistemleri ve bu alanda geliştirilen aletler modern yaşamın en çok ihtiyaç duyulan spor üniteleri arasında çoktan yerini aldı.

Çünkü yoğun iş yaşamı, kalabalık ortamlar, trafik sorunları ve sosyal yaşam insanlara spor yapma fırsatı vermiyor, zamanının büyük çoğunluğunu işe gitmek, çalışmak ve işten gelmek için harcayan insanların zaten spor yapmak için güçleri de enerjileri de kalmıyor. Bu anlamda çok kısa süre içinde büyük oranda kalori yaktıran ve fit olayı sağlayan sistemin faydaları da saymakla bitmiyor. Kişisel antrenörler, spor ve güzellik salonları, diyetisyenler ve hatta tıpta da kullanılan ems cihazı vücutta kas egzersizleri yapmak ve yağ fazlalığını atmak için son derece ideal.

Çalışan, enerji harcayan ve kalori yakan metabolizmaya sahip olmak için kullanılan ems spor ve aletlerinin faydalarını şöyle sıralayabiliriz;

  • Her tür fiziksel ve buna bağlı ruhsal tedavi için önceden yüklenmiş programlar dahilinde belirli sürede kullanılarak etkili bir sonuç elde edilir
  • EMS sistemi kardiyo, EMS fitness, rehabilitasyon, selülit , obezite ve cansızlık gibi sorunlar için ilgili alanlarda özenle kullanılır
  • Ems, spor yapmak ve egzersizlere devam etmek için zamanı olmayanlara büyük avantajlar sağlar ve çok kısa sürede kalori yaktırır
  • Kablosuz özel tasarımı ile tam ve özgür hareket sağlayarak aynı anda en 10 kişiye kadar spor ve fit olma imkanı verir
  • Bulunduğu alanın yaklaşık 700 metre çapına kadar etki gösteren ems antrenman 20 dakikada
  • Antibakteriyel olan ve hijyene dikkat edilen, hafif ve dayanıklı biyo-kıyafetlerle kullanılır ve elektrotlar hedeflenen kas bölgelerine kolayca hareket ettirilebilir.

Yetişkinlerde her yaştan insan için kullanım imkanına sahip olan sistemden faydalanmak isteyenlerin haftada birkaç kez 20 dakikasını ayırması fit olması, kalori yakması ve ideal kilosuna ulaşması mümkündür ayrıca kişi ne kadar kilo vereceğine de kendisi karar verir.

Her biri kendi özel parametreleri ile 8 ya da 10 farklı kullanıcı tarafından aynı anda kullanılabilen ve büyük avantajlar sağlayan söz konusu profesyonel ems cihazı, merkezlerde görev yapan uzman personelin kontrolü, bilgisi ve denetimi içinde kullanılarak güvenlik de sağlanmaktadır ancak sistemin bilinen bir zararı ya da yan etkisi yoktur.

Yakarıda sayılan faydaları ve imkânları sağlayan ancak yine de ems gerçekten işe yarıyor mu sorularının muhatabı olan sistemle neler yapılabileceğini de bilmek gereklidir.

Birçok alanda etkili ve verimli olarak sıklıkla kullanılan ems sistemi ile spor yaparken kimlerin hangi egzersizlerin yapılacağı ve neleri başarabileceği de merak edilirken bu merakın karşılığı olarak şunlar söylenebilir;

  • Ems kişiye dik ve dinç bir duruş sağlar, vücutta var olan estetik sorunlarını yok eder
  • Ofis, iş ve ev hayatında sıklıkla karşılaşılan sırt, boyun ve belde yaşanan ağrıları kısa sürede yok eder
  • Doğum sonrası kadınların vücut sorunları malumdur ve her kadının isteği olan bir an önce eski haline dönmesi sistem sayesinde mümkündür
  • Dünya çapında ünlü olan profesyonel sporcular ve atletler için de vazgeçilmezdir
  • Daha dinç, estetik, fit ve gösterişli vücut gelişimi için olumlu ve etkilidir
  • Hassas eklemelere sahip olanlar ve metabolizmanızı hızlandırmak isteyenler için idealdir

emsSöz konusu durumlarda ve genel olarak spor yapmak için kullanılan ve sıklıkla tercih edilen ems zayıflama cihazı kısa sürede dilediğiniz kadar kalori yakmanızı ve dilediğiniz kadar zayıflamanızı sağlar.

Avrupa ve Amerika başta olmak üzere özellikle gelişmiş olan tüm dünya ülkelerinde çok uzun yıllardır güvenle kullanılan ve son yıllarda Türkiye’de de adeta keşfedilen sistem, aynı zamanda tıbbi rehabilitasyon programlarında ve profesyonel rekabetçi sporlarda başarıyla kullanılmaktadır.

Tamamen güvenli bir eğitim yöntemi olarak uzun yıllardır kullanılan ems ile spor yaparak zayıflamak ve bunu da çok fazla zaman ve emek harcamadan başarmak mümkün ve sağlıklıdır. Ems sistemi tüm vücudu iyi tanır ve hangi kasların nasıl ve ne kadar çalıştırılacağına karar verir. Sistem dahilinde insana zarar vermeyen ancak kasları harekete geçiren elektrik sinyalleri dinçliği ve rahatlığı sağlar.

Tüm fayda ve kullanım özellikleri ile çokça merak edilen ve araştırılan ems cihazı fiyatları pek çok kişi için merak konusu olmuştur. Uygun fiyat seçenekleri, kolay ödeme imkanları ve güvenli alışveriş imkânları ile de kullanıcılara ulaştırılan ems sistemi günümüzde tıpta, güzellikte ve spor alanlarında kullanılıyor. Bunların yanı sıra ise yürüme ve konuşma zorluğu çeken, sosyalleşme olumsuzluğu bulunan kişiler için de rehabilitasyon merkezleri taraflıdan tercih ediliyor.

Elektronik Kas Geliştirme Aletleri İşe Yarar Mı?

EMS cihazları insan vücuduna istenilen hareket kabiliyetini, vücuda yaydığı ve orantılı olarak verdiği hafif düzey elektrik sinyalleri ile sağlamaktadır. Bu anlamda ems cihazı ne işe yarar ve gerçekten işe yarar mı sorularının sıklıkla sorulması gayet normaldir. Bugün spor dünyasından, güzellik ve estetik dünyasına, tıp alanında kişisel gelişime kadar sayısız alanda kullanıcı sayıları hızla artan ems sistemleri güven içinde kullanılabiliyor.

EMS sistemi ideal şekilde zayıflama, kısa sürede etkili spor yapma ve vücudu diri tutma adına yoğun hayat koşulları içinde sıkışan insanlar için iyi bir iyilik, iyi bir tercih ve iyi bir rahatlama alanıdır. Normal zamanlarda spor yapmak isteyenlerin eşofmanlarını giyerek saatlerce koşmaları, egzersiz yapmaları ve ter atmaları doğal bir spor yöntemidir ancak oldukça çok zaman alır ve çok yorucudur.

Modern dünyanın imkanları arasında çoktan yerini alan en iyi ems cihazı ve spor sistemlerinin 4 saatte yakılan kalorinin tamamını ve hatta daha fazlasını 20 dakikada yok etmeye gücü yetiyor. Eğer zamanınız yoksa spor salonlarına gidemiyorsanız, hafta sonları yorgunluktan spor yapmaya gücünüz kalmıyorsa, kendinizi yorgun ve halsiz hissediyorsanız, kilolarınız artıyorsa ve artık hantal bir vücudunuz varsa hiç zaman kaybetmeyin. Size en yakın hizmet noktalarında bulunan ems ile tanışın ve hızla sportif, aktif bir hale gelin.

elektronik kas geliştirmeModern yaşamda insanların kendilerine yapacakları en büyük iyiliklerden biri olarak sayılan ve oldukça büyük başarılara imza atan sistem neden ems sorusunun en iyi cevabını elde ettiği sonuçları ve kullanıcıların yorumları ile veriyor. 20 dakikalık bir sere sohbet ederek yapacağınız spor sayesinde çok daha fazla kaloriyi kalıcı olarak yakacak, fit bir görünüm sağlayacak ve şıklığınızı engelleyen yağlardan ve göbeklerden bir anda kurtulacaksınız.

Sayısız faydası bulunan ve yoğun bir taleple karşı karşıya kalan ems cihazının önemi söz konusu olurken kullanım şartları ve kuralları da dikkat çeker. Söz konusu sistemin başarılı ve etkili olması için nasıl kullanılacağının bilinmesi ve kullanım kurallarına uyulması önemlidir.

Söz konusu ems sistemi ve elektronik kas geliştirme aletlerinin faydasını görmek ve olumlu bir sonuç almak için kullanırken şunlara dikkat etmek gerekir;

  • Üstün teknolojinin ürünü olan ems, mutlaka uzman bir rehberin kontrolünde kullanılmalı ve talimatlara uyulmalıdır
  • Spor salonlarında ems spor ile zayiflayanlar mutlaka sisteme özel olarak tasarlanan özel kıyafetleri giymelidir
  • Elektrik akımı söz konusu olduğu için sisteme girilirken üzerinizde olması ve olmaması gereken eşyalara dikkat edilmelidir
  • Yetişkinler için ideal olan ems 18 yaşından küçük çocuklar için tercih edilmez ve kullandırılmaz
  • Çok ciddi anlamda tansiyon, kalp ve daha başka sağlık sorunları olmaların doktor tavsiyesi olmadan ems sistemini kullanması doğru değildir
  • Sağlığı ile ilgili sorun yaşayanların konuyla ilgili doktoruna başvuru yapması ve gereken izinleri alması gerekir
  • Kısa sürede ems sistemi ile zayıflama için ems sistemine çok fazla tok ya da aç karınla girilmemelidir
  • Söz konusu kural ve talimatlara uyulduğunda ve rehber eşliğinde özel kıyafetler giyilerek ems fitness cihazı ile spor yapıldığında herhangi bir yan etki ya da olumsuzlukla karşılaşmanız mümkün değildir.

Ems Spor ile Zayıflayanlar

Sonuçları itibari ile oldukça etkili olan ve hızlı fit olmanın yolları arasında sıklıkla tercih edilen ems aleti modern yaşamın ve gelişen teknolojinin bir ürünü olarak biliniyor. Bu anlamda söz konusu sistemle zayıflayanların, daha fit bir görünüme sahip olanların cihaz ve süreç hakkındaki görüş ve düşünceleri de önem arz ediyor. Ems ile zayıflayanların en büyük memnuniyetleri zayıflamanın kısa sürede meydana gelmesi ve bunun için de perhiz ya da yorucu egzersizlerin olmamasıdır.

Herkes bilir ki vücutta yer eden yağların yakılması, kalorinin yok edilmesi ve kilo verilmesi oldukça zor, zahmetli, yorucu ve hatta bazıları için de imkansızdır. Ancak ems spor sistemi imkansızlık tanımaz ve herkes için ideal kilo vermenin yollarını ve fit görünümün imkanını sağlar.

Yağ yakmaya ve zayıflamaya oldukça büyük katkısı olan ems spor yapanlar için en çok dikkat edilmesi gereken konu sistemin mutlaka ama mutlaka profesyonel bir uzman tarafından, onun gözetiminde ve denetiminde yapılmasıdır. Böyle durumlarda yaşanması istenmeyen durumlarda anında müdahale edilecek, gerekirse elektrik akımı kesilecek ve olumsuzluklar giderilecektir.

Sistem üzerinden spor yaparak zayıflayanların çok büyük ve önemli olmasa da tek şikayetleri spora ilk başlama aşamasında bir süre kas ağrılarının yaşanmasıdır. Ancak bu kas ağrıları klasik ve geleneksel sporlarda da ilk başlangıç zamanların yaşanır ve normal bir süreçtir.

Kullananlar ya da kullanmayı düşünenler tarafından en çok merak edilen konulardan biri de ems ile ayda kaç kilo verilir sorusudur. Aslında bu sorunun cevabı kişinin vücut yapısı, spora karşı duyarlılığı, spordaki azmi ve kararlılığına göre değişecektir. Onlarca yıldır aşırı kilolarıyla yaşayanlar ile son bir ka ayda kilo alanların vücut yağ kitleleri birbirinden farklı olacaktır. Buna göre de yağ yakımı ve kilo kaybı değişiklik gösterecektir.

Ancak burada bilinmesi gereken en önemli şey, profesyonel ems cihazı ile spora başlandığı ilk günden itibaren hissedilir farklılıkların olmasıdır. Daha önce de belirtildiği gibi kısa sürede kilo vermeyi sağlayan ems sistemleri, 20 dakikalık bir spor sonrasında kişinin kendisini daha hafif ve zinde hissetmesine yardımcı olacak ve ikinci seansla birlikte kilo kayıpları başlayacaktır.

Kısa sürede kilo vermede etkili olan ems cihazi ile sporun en önemli farkı ve belirgin özelliği, sistemin saniyede tüm kasları 100 defaya kadar kasıyor ve yeniden gevşetiyor olmasıdır. Bir saniyede 100 defa kasılan kaslar yaklaşık 20 dakika boyunca bu performansı sağlarlar ve kısa sürede kilo vermeye ve kalori yakmaya başlarlar.

Kablosuz bir sistem olan EMS, güzel ve fit olmanın yolları arasında en çok tercih edilen ve en sık kullanılan teknolojik ve güvenli bir sistemdir. Kablosuz olması büyük kullanım avantajları da sağlar ve bu sayede dünyanın en çok kullanılan spor sistemi olarak bilinir ve kabul edilir. Kablosuz olarak aynı anda birçok kişi tarafından kullanılabilen sistem sosyalleşme ve yeni çevre edinme açısından da oldukça faydalı.

Ems ile Kaç Kilo Verilir?

Zayıflamak, hantal görünümünden kurtulmak, daha şık ve estetik olmak istenler için akla gelen ilk soru ems sistemi nedir olmakla birlikte sistemin nasıl çalıştığı ve ne işe yaradığı da merak konusudur. Modern yaşamın bir parçası haline gelen ve ideal spor sistemleri olarak sıklıkla kullanılan sistem, zayıflamanın ve ideal şekilde kilo vermenin en kolay, en pratik ve en hızlı yolu olarak biliniyor.

Günümüzde piyasada ve spor salonlarında bulunabilecek en iyi ems cihazı ve spor sistemleri ile düzenli ve sürekli şekilde kilo vermek ve ideal kiloda vücudu sabit tutabilmek oldukça mümkün. Kısa zaman aralıklarında yapılabilen ems sporları ile yaklaşık 20 ya da 25 dakika içinde bin kalori yakılması ilk duyanlar için şaşırtıcı gelse de bu imkânsız değil. Buna göre 25 dakikada bin kalori yakarak kısa sürede zayıflamak ve fit olmak herkesin hoşuna giden bir durum olmaktadır.

Siz de kısa sürede zayıflamak, fit görünüme sahip olmak ve zinde bir vücut ile adeta gençleşmek için zaman kaybetmeden ems sistemi ile spor yapanların arasında yerinizi almalısınız. Mükemmel vücut ölçüleri, ideal kilo ile giydiğiniz yakışacak, daha çekici olacak ve en önemlisi de daha sağlıklı biri olacaksınız. Günümüz spor dünyasının da sayısız ünlü ismi tarafından kullanılan sistem yan etkisi olmayan zararsız ve son derece etkili bir sistemdir.

Hangi sporu yaparsanız yapın, sadece yürüyüş bile yapsanız ilk başlangıç aşamasında yaşanacak olan kas ağrıları ve yorgunluk ems cihazı ile spor yapanlar için de geçerlidir. Kasların bir anda yoğun çalışmaya başlaması, kasların da egzersize ihtiyacı olduğu anlamına gelir ve bu süreçte çok yoğun olmasa da kas ağrıları yaşanır.

Yoğun yağ yakılması, buna bağlı kilo verilmesi ve zinde bir vücudun oluşması ve estetik bir duruşun en kısa ve kolay yolu ems cihazlarıdır. Haftada iki seanslar halinde ems ile spor yapmak ve her seans için yaklaşık 20 dakika harcamak hem zamandan tasarruf ettirecek hem de kısa süre içinde sportif bir görünüm kazandıracak.